Ben je op zoek naar een studentenkamer, studio in Leuven dan ben je aan het goede adres. Wij verhuren kwalitatieve gerenoveerde/ nieuwbouw kamers & studio's, dit in het centrum van leuven ttz : Leopold Vanderkelenstraat 27 ( recht tegenover museum M, boven koffieshop ANNA ). Het kot in Leuven legt een hoge prioriteit aan de tevredenheid van de studenten, zo voelen zij zich sneller thuis en krijgen ze een familiegevoel.

Onze studentenkamers en –studio's beantwoorden aan de hoogste eisen. Ze beantwoorden aan alle vereisten i.v.m. brandveiligheid en voldoen aan alle gemeentelijke verordeningen op vlak van oppervlakte en vergunningen. De inrichting van onze kamers is helemaal af. Zo zijn onze kamers standaard bemeubeld met een bed (zonder matras), kleerkast , boekenrek en koelkast.

Hebt u een vraag? Dan staat “hetkotinleuven" de klok rond voor u klaar. Ons eigen technische team rukt uit wanneer nodig. En de gemeenschappelijke delen maken we perfect schoon.

Veiligheid

De veiligheid van de studenten ligt ons nauw aan het hart. De wettelijke norm naar verhuren van studentenhuisvesting ligt zeer hoog. We garanderen dan ook dat de hoogste prioriteit gegeven wordt aan de algemene veiligheid. Alle wettelijke verplichtingen omtrent brandveiligheid nemen wij ter harte, zoals brandveilige deuren, rookdetectie met alarmcentrale, brandladders, evacuatieplannen

Aanspreekpunt ten aller tijden

Door 7/7 permanentie heeft u het gevoel nooit alleen te zijn op kot. Bij het kot in Leuven is er steeds iemand bereikbaar. In geval van een mogelijk probleem garanderen wij een correcte opvolging. Ook voor eventuele problemen op uw studentenkamer werken wij met een vast team voor alle mogelijke problemen correct en vlot op te lossen.

Welk contract gebruiken wij?

het kot in Leuven werkt steeds met jaarcontracten. Hieronder kan u reeds een voorbeeld vinden van de huurovereenkomst, het reglement van inwendige orde en plaatsbeschrijving.

HuurovereenkomstReglement inwendige ordePlaatsbeschrijving

Bezoek plannen en kot verzilveren

Wij maken persoonlijke afspraken om ons te leren kennen en de beschikbare koten te bekijken, waardoor het mogelijk is om reeds voor de grote massa uw kot te verzilveren.